Saya Suka Saya Suka :)

August 31, 2014
Alhamdulillah congratulations g-ah! May your marriage fill with barakah. πŸ‘Έ #conventpeelroad #kmph #upm

Alhamdulillah congratulations g-ah! May your marriage fill with barakah. πŸ‘Έ #conventpeelroad #kmph #upm

August 30, 2014
Dating dengan kakak. #chemistrycafe

Dating dengan kakak. #chemistrycafe

August 25, 2014
Meet cira who loves to eat durian ice cream πŸ™Œ

Meet cira who loves to eat durian ice cream πŸ™Œ

August 24, 2014
بِسۑمِ ٱللهِ Ω±Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ϋ‘Ω…ΩŽΩ€Ω°Ω†Ω Ω±Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…Ω

بِسۑمِ ٱللهِ Ω±Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ϋ‘Ω…ΩŽΩ€Ω°Ω†Ω Ω±Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…Ω

August 23, 2014
Tatabahasa, perbendaharaan kata yang digunakan adalah tidak baik untuk kesihatan sejagat. Mohon jangan terpengaruh.

Tatabahasa, perbendaharaan kata yang digunakan adalah tidak baik untuk kesihatan sejagat. Mohon jangan terpengaruh.

August 22, 2014
Sebak sedih bila tengok berita, montaj #malaysiaberkabung #mh17
Al fatihah.

Sebak sedih bila tengok berita, montaj #malaysiaberkabung #mh17
Al fatihah.

August 17, 2014
🎀Kan ku curi hatimu, Menyamun senyummu, Kan ku culik cintamu, Macam ku larikan lirikmu, Kau tak perasan aku sukamu, Dari dulu lagi, Kau simpan hatiku, Dari Darjah Satu, Darjah Satu 🎀 Alhamdulillah @nadtyrafdzl @nikhaikalong. Semoga Allah memberkati ikatan kalian. πŸ’ž #nadiahaikal #darjahsatu #lovestory

🎀Kan ku curi hatimu, Menyamun senyummu, Kan ku culik cintamu, Macam ku larikan lirikmu, Kau tak perasan aku sukamu, Dari dulu lagi, Kau simpan hatiku, Dari Darjah Satu, Darjah Satu 🎀 Alhamdulillah @nadtyrafdzl @nikhaikalong. Semoga Allah memberkati ikatan kalian. πŸ’ž #nadiahaikal #darjahsatu #lovestory

August 17, 2014
Nur Nadiah Athirah bt Mohd Fadzil. Teman gelak ketawa suka duka sambil tepuk2 meja. Ya Allah perangai sangat kita dulu! Walaupun kita da berbeza haluan, alhamdulillah kita masih contact walaupun jarang jarang 😜 haha. Sebab memasing busy dengan life memasing. And harini kau da jadi isteri orang. Kau cantik kakakk! Everything becomes perfect today! Love you to the moon & back baby! πŸ’ž #nadiahaikal  #beautifulbride #tuitonmate #cikguwilliamhandsome #cikrozitafanclub #conventpeelroad

Nur Nadiah Athirah bt Mohd Fadzil. Teman gelak ketawa suka duka sambil tepuk2 meja. Ya Allah perangai sangat kita dulu! Walaupun kita da berbeza haluan, alhamdulillah kita masih contact walaupun jarang jarang 😜 haha. Sebab memasing busy dengan life memasing. And harini kau da jadi isteri orang. Kau cantik kakakk! Everything becomes perfect today! Love you to the moon & back baby! πŸ’ž #nadiahaikal #beautifulbride #tuitonmate #cikguwilliamhandsome #cikrozitafanclub #conventpeelroad

August 17, 2014
Setelah sekian lamaaa tak jumpe, berjemahh kita semua sampai sakit pipi asyik gelak jeee πŸ˜‚ kalau ada @tenukanggun boleh kurus pipi aku πŸ’†  #nadiahaikal #cikrozitafanclub #jemahjemah #conventpeelroad #minireunion #gelaktakpandangkirikanan

Setelah sekian lamaaa tak jumpe, berjemahh kita semua sampai sakit pipi asyik gelak jeee πŸ˜‚ kalau ada @tenukanggun boleh kurus pipi aku πŸ’† #nadiahaikal #cikrozitafanclub #jemahjemah #conventpeelroad #minireunion #gelaktakpandangkirikanan

August 17, 2014
Gayaaaa tu semuaaa kerja @lyabaharum aka ketua mak jemahhh kita pada hari ini! 😝 #nadiahaikal

Gayaaaa tu semuaaa kerja @lyabaharum aka ketua mak jemahhh kita pada hari ini! 😝 #nadiahaikal

August 10, 2014
Happy birthday qiaaaa! Dann selamat pengantin baruuu! Semoga bahagia hingga jannah dan menjadi isteri yang solehah πŸ‘ΈπŸ’πŸŽ‚ #pengantinbaru #selfielagibanyakdaripengantin #minireunion #coursemate #foodies #upm

Happy birthday qiaaaa! Dann selamat pengantin baruuu! Semoga bahagia hingga jannah dan menjadi isteri yang solehah πŸ‘ΈπŸ’πŸŽ‚ #pengantinbaru #selfielagibanyakdaripengantin #minireunion #coursemate #foodies #upm

August 1, 2014
#SupportGAZA #prayforpalestine #prayforgaza

#SupportGAZA #prayforpalestine #prayforgaza

July 30, 2014
By @farahkhairuddin “Kahkahkah. Ehem. So who’s on the israel side can continue consuming their products.” via @PhotoRepost_app

By @farahkhairuddin “Kahkahkah. Ehem. So who’s on the israel side can continue consuming their products.” via @PhotoRepost_app

July 27, 2014
Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin daripada iylia ‘aqilah sekeluarga
πŸ™πŸ˜ŠβœŒ

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin daripada iylia ‘aqilah sekeluarga
πŸ™πŸ˜ŠβœŒ

July 26, 2014
Dear Mr Muscle, kindly inform your boss, kiwi kleen to reproduce your hottttt setufffff producttt mosttt wanteddddd back. We need youuuu baaaadddddly for our tudunggggg! Thank you. Regards, your loyal customer, on behalf of your other customerssss as well. #mrmuscle #kiwikleen #fabricstarch

Dear Mr Muscle, kindly inform your boss, kiwi kleen to reproduce your hottttt setufffff producttt mosttt wanteddddd back. We need youuuu baaaadddddly for our tudunggggg! Thank you. Regards, your loyal customer, on behalf of your other customerssss as well. #mrmuscle #kiwikleen #fabricstarch