Saya Suka Saya Suka :)

September 14, 2014
Pabila si baju kuning tiada πŸ˜πŸ™ŠπŸ“·

Pabila si baju kuning tiada πŸ˜πŸ™ŠπŸ“·

September 14, 2014
Cerry’s one step closer. #cikrozitafanclub #jemahjemahtakcukupkorum #conventpeelroad

Cerry’s one step closer. #cikrozitafanclub #jemahjemahtakcukupkorum #conventpeelroad

September 13, 2014
Aku cari kau dalam doa aku. Sebab aku tak jumpa kau depan mata aku. Budak Tomato. (via bawahlangit)
September 6, 2014
Ana muslim + lia + aida #halfest

Ana muslim + lia + aida #halfest

September 3, 2014
Jodoh itu unik.

Jodoh itu unik.

August 31, 2014
Alhamdulillah congratulations g-ah! May your marriage fill with barakah. πŸ‘Έ #conventpeelroad #kmph #upm

Alhamdulillah congratulations g-ah! May your marriage fill with barakah. πŸ‘Έ #conventpeelroad #kmph #upm

August 30, 2014
Dating dengan kakak. #chemistrycafe

Dating dengan kakak. #chemistrycafe

August 25, 2014
Meet cira who loves to eat durian ice cream πŸ™Œ

Meet cira who loves to eat durian ice cream πŸ™Œ

August 24, 2014
بِسۑمِ ٱللهِ Ω±Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ϋ‘Ω…ΩŽΩ€Ω°Ω†Ω Ω±Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…Ω

بِسۑمِ ٱللهِ Ω±Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ϋ‘Ω…ΩŽΩ€Ω°Ω†Ω Ω±Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…Ω

August 23, 2014
Tatabahasa, perbendaharaan kata yang digunakan adalah tidak baik untuk kesihatan sejagat. Mohon jangan terpengaruh.

Tatabahasa, perbendaharaan kata yang digunakan adalah tidak baik untuk kesihatan sejagat. Mohon jangan terpengaruh.

August 22, 2014
Sebak sedih bila tengok berita, montaj #malaysiaberkabung #mh17
Al fatihah.

Sebak sedih bila tengok berita, montaj #malaysiaberkabung #mh17
Al fatihah.

August 17, 2014
🎀Kan ku curi hatimu, Menyamun senyummu, Kan ku culik cintamu, Macam ku larikan lirikmu, Kau tak perasan aku sukamu, Dari dulu lagi, Kau simpan hatiku, Dari Darjah Satu, Darjah Satu 🎀 Alhamdulillah @nadtyrafdzl @nikhaikalong. Semoga Allah memberkati ikatan kalian. πŸ’ž #nadiahaikal #darjahsatu #lovestory

🎀Kan ku curi hatimu, Menyamun senyummu, Kan ku culik cintamu, Macam ku larikan lirikmu, Kau tak perasan aku sukamu, Dari dulu lagi, Kau simpan hatiku, Dari Darjah Satu, Darjah Satu 🎀 Alhamdulillah @nadtyrafdzl @nikhaikalong. Semoga Allah memberkati ikatan kalian. πŸ’ž #nadiahaikal #darjahsatu #lovestory

August 17, 2014
Nur Nadiah Athirah bt Mohd Fadzil. Teman gelak ketawa suka duka sambil tepuk2 meja. Ya Allah perangai sangat kita dulu! Walaupun kita da berbeza haluan, alhamdulillah kita masih contact walaupun jarang jarang 😜 haha. Sebab memasing busy dengan life memasing. And harini kau da jadi isteri orang. Kau cantik kakakk! Everything becomes perfect today! Love you to the moon & back baby! πŸ’ž #nadiahaikal  #beautifulbride #tuitonmate #cikguwilliamhandsome #cikrozitafanclub #conventpeelroad

Nur Nadiah Athirah bt Mohd Fadzil. Teman gelak ketawa suka duka sambil tepuk2 meja. Ya Allah perangai sangat kita dulu! Walaupun kita da berbeza haluan, alhamdulillah kita masih contact walaupun jarang jarang 😜 haha. Sebab memasing busy dengan life memasing. And harini kau da jadi isteri orang. Kau cantik kakakk! Everything becomes perfect today! Love you to the moon & back baby! πŸ’ž #nadiahaikal #beautifulbride #tuitonmate #cikguwilliamhandsome #cikrozitafanclub #conventpeelroad

August 17, 2014
Setelah sekian lamaaa tak jumpe, berjemahh kita semua sampai sakit pipi asyik gelak jeee πŸ˜‚ kalau ada @tenukanggun boleh kurus pipi aku πŸ’†  #nadiahaikal #cikrozitafanclub #jemahjemah #conventpeelroad #minireunion #gelaktakpandangkirikanan

Setelah sekian lamaaa tak jumpe, berjemahh kita semua sampai sakit pipi asyik gelak jeee πŸ˜‚ kalau ada @tenukanggun boleh kurus pipi aku πŸ’† #nadiahaikal #cikrozitafanclub #jemahjemah #conventpeelroad #minireunion #gelaktakpandangkirikanan

August 17, 2014
Gayaaaa tu semuaaa kerja @lyabaharum aka ketua mak jemahhh kita pada hari ini! 😝 #nadiahaikal

Gayaaaa tu semuaaa kerja @lyabaharum aka ketua mak jemahhh kita pada hari ini! 😝 #nadiahaikal